Open call a Can Serrat i Entorns

Redacció

La residència internacional d’art Can Serrat, ubicada a Cal Tor de Mussa, a la Cerdanya, i l’espai de creació i residència artística Entorns del Bruc impulsen una nova edició de la seva convocatòria per tal de seleccionar un projecte artístic contemporani en la disciplina de les arts visuals. Les persones interessades hi podran participar fins al 9 de febrer i opten a un premi valorat en 1.000 euros, a més d’una estada a la seva residència artística de vuit setmanes, del 7 d’octubre al 2 de desembre de 2024. Les persones interessades hauran d’omplir aquest formulari.

El projecte guanyador tindrà l’oportunitat de ser acompanyat i se li obrirà l’espai de taller al públic, la qual cosa permetrà als habitants del municipi visitar-lo durant el procés de creació de l’obra. L’estada artística es divideix en dos espais: les primeres quatre setmanes l’artista seleccionat s’instal·larà a l’espai Entorns i les restants a Can Serrat, que proporcionarà allotjament, manutenció i assessorament.

Es poden consultar totes les bases aquí i la resolució del projecte guanyador es farà pública el 7 de març de l’any en curs. El jurat està format per una persona de l’equip de Can Serrat, una provinent d’Entorns i una altra del teixit social del poble de Mussa i de Can Serrat, vinculada a l’àmbit del projecte, i valoraran la qualitat i la innovació de la proposta, l’adequació, la viabilitat tècnica i econòmica i les propostes amb una base sòlida de contingut artístic.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

Can Serrat convoca una residència primaveral per acollir artistes de l’àmbit literari i multidisciplinari des del maig fins a l’agost de l’any 2025.
El centre d’art contemporani Entorns fa pública la convocatòria ‘Efectes Silvestres’, una iniciativa que ofereix una beca d’una durada d’un mes i uns honoraris de 1.000€ per establir projectes vinculats amb l’entorn local del centre.
La Residència d’Escriptura Contemporània g_b i l’editorial independent Cajón de Sastre s’uneixen una vegada més per presentar ‘Cuando la Naturaleza Escribe’, un projecte de creació col·lectiva.
Graduada en Belles Arts a la UB i Màster d’Arts Visuals per la Kask School of Arts de Bèlgica, l’artista Paula Puiggròs ha mostrat la seva obra en diferents festivals i exposicions de Catalunya, Bèlgica i Itàlia.
M'interessa patrocinar aquesta secció