Entorns presenta la convocatòria ‘Efectes Silvestres’

Igualada, 2000

El centre d’espai creatiu Entorns, ubicat al Pirineu, ha anunciat la convocatòria Efectes Silvestres. Aquesta iniciativa permet als participants treballar en el seu projecte vinculat a la comunitat local d’Entorns. La beca té la durada d’un mes amb tot inclòs i honoraris de 1.000 €.

El projecte busca una persona artista o dissenyadora contemporània que vulgui treballar en un espai de taller obert al públic. L’objectiu d’aquesta estada és fomentar la col·laboració entre artistes i comunitat local a través de l’exploració de temes personals i oberts, generant un diàleg entre els creadors i l’entorn, sense imposar temàtiques i fomentant una perspectiva més àmplia de les dinàmiques comunitàries.

Pots presentar la teva candidatura abans del 24 de març, sempre que no hagis estat en residència becada a Entorns durant l’any 2023. Per obtenir més informació, consulta les bases i el formulari d’inscripció.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

Can Serrat convoca una residència primaveral per acollir artistes de l’àmbit literari i multidisciplinari des del maig fins a l’agost de l’any 2025.
La residència internacional d’art Can Serrat, ubicada a Cal Tor de Mussa i l’espai de creació i residència artística Entorns del Bruc impulsen una nova edició de la seva convocatòria per tal de seleccionar un projecte artístic contemporani en la disciplina de les arts visuals.
M'interessa patrocinar aquesta secció