Wajdi Mouawad. La transcendència a escena

Wajdi Mouawad (1968-) és escriptor, actor i director de teatre. Va néixer i va passar la seva infantesa al Líban —d’on la família va fugir a causa de la guerra—, la seva adolescència a França i la seva joventut al Quebec. Des del 2016, dirigeix ​​el Théâtre National La Colline de París. En els seus textos conviuen l’exili, el terror, el conflicte polític, la catarsi, la memòria… els grans eixos que confronten la humanitat. Les seves obres i novel·les han estat traduïdes i publicades en una vintena d’idiomes, i representades a moltes regions del món, per la seva pròpia companyia o de la mà d’artistes d’arreu.
Cerdanyola del Vallés, 1998
Wajdi Mouawad és escriptor, actor i director de teatre. En els seus textos conviuen l'exili, el terror, el conflicte polític, la catarsi, la memòria... els grans eixos que confronten la humanitat.

Subscriu-te per seguir llegint!

Aquest contingut només està disponible per als nostres subscriptors digitals.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Artistes relacionats

Articles relacionats

És un actor i director teatral català que recentment ha estrenat ‘Tots ocells’, un nou text de Wajdi Mouawad que es podrà veure fins al 28 de juliol al Teatre La Biblioteca de Barcelona.
Quin és el misteri de l’existència? Som lliures les persones o hi ha un mapa traçat en origen, allò que anomenem destí? Descobreix-ho amb nosaltres en aquest nou número de la revista.
M'interessa patrocinar aquesta secció