A Cobert inicia la convocatòria Teixir la Memòria

Screenshot
Igualada, 2000

L’espai cultural A Cobert, situat a Moià, convoca una residència artística de quatre setmanes amb l’objectiu de reivindicar la història tèxtil femenina, la qual culminarà amb una exposició a la sala El Casal de Moià o a l’espai expositiu d’A Cobert. Enguany, la temàtica gira entorn de la memòria oral, la microhistòria i el feminisme. Aquesta iniciativa inclou un suport econòmic de 2.000 €, allotjament, manutenció i assessorament. Les sol·licituds poden presentar-se fins al 30 de març.

La convocatòria Teixir la Memòria representa un espai per donar veu i reconeixement a les dones treballadores a la indústria tèxtil i ressaltar el seu paper fonamental en la història cultural i econòmica de la regió. Aquesta residència artística promet no només ser un espai de creació, sinó també un punt de trobada per reflexionar sobre la memòria col·lectiva i la importància de preservar i celebrar les arrels històriques.

La iniciativa va dirigida a artistes contemporanis nacionals i internacionals de l’àmbit de les arts visuals, que treballin amb llenguatges contemporanis i que estableixin vincles entre la pràctica artística i la temàtica de la convocatòria. 

La resolució de la convocatòria serà pública el 2 d’abril, i la residència es durà a terme del 22 d’abril al 20 de maig. Per tal d’obtenir més informació, consulta les bases i condicions.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

A Cobert ha donat a conèixer la guanyadora de la convocatòria Teixir la Memòria, María Rosa Aránega, qui podrà gaudir d’una residència artística a l’indret de l’espai de pensament crític i creació artística.
Ens situem al bell mig de Moià en un espai rústic antany víctima de les flames de la Primera Guerra Carlina i que fins fa cinquanta anys aixoplugava porcs. Avui, amb una obertura nova que aporta lluminositat a l’emblanquinada sala gran, A Cobert s’erigeix en un refugi per al pensament crític i la creació artística.
M'interessa patrocinar aquesta secció