Domestic Data Streamers

Domestic Data Streamers combina l’antic poder de la narració d’històries amb les dades per crear projectes participatius que creen comunitat i eduquen, per crear campanyes que comuniquin, productes que connectin realment i exposicions que facin sentir i pensar amb més empatia.

Des de l’any 2018, conserven una Divisió d’Impacte Social enfocada a posar totes aquestes eines al servei de reptes socials com la desigualtat, la radicalització, la pobresa o la crisi climàtica. També, col·laboren amb organitzacions que ja estan treballant per fer front a aquests reptes, per tal d’ajudar-los a millorar la comprensió o conscienciar sobre els problemes, traduir realitats complexes o difondre el seu coneixement intern.

Així doncs, treballen per impulsar el canvi amb empreses i institucions globals com BuzzFeed, TED, World Bank Group, Oxfam, entre altres.

Contacta amb l'artista:
hello@domesticstreamers.com

Articles relacionats

El nou i suggeridor embrió creatiu de la IA combina les últimes tecnologies amb l’enginy, la creativitat i l’atzar, al mateix temps que convida al joc i a l’experimentació artística. En aquest context, neix ‘Digital Impact’, la primera exposició purament digital del país que disposa d’un sentit ple sense dependre d’altres disciplines.