Laura Zorrilla

La sevillana Laura Zorrilla es dedica a la docència i és mestra d’escola i fotògrafa formada a l’escola d’art de Sevilla. Es considera una viatgera empedreïda que sempre va acompanyada de la seva càmera per capturar instants del trajecte.

Les seves primeres exposicions van ser sobre viatges: Miradas sobre el Vietnam (2007), Karibú (2009) i Namasté (2011). Però l’any 2013 exposa Espejos (2013) a Castagneto Carducci, Itàlia, i a Sevilla. El mateix any, va participar en la col·lectiva + que 1000 palabras, instal·lada a La Galería Roja. Un any més tard, forma part de la mostra col·lectiva Plan Renove i l’any següent publica el seu primer fotollibre, Pumarejo.

L’artista va ser seleccionada per tal d’exposar dues fotografies de l’Álbum familiar al XXXVI del Certamen Nacional d’Art Contemporani Ciutat d’Utrera, l’any 2015. A més de participar en l’exposició col·lectiva Mondo, acompanyada de Miguel Jiménez i Israel Nieto a La Galería Roja i ser seleccionada pel Pa-ta-ta Festival a la secció Itineraris fotogràfics l’any 2016.

Contacta amb l'artista:
fotografialaurazorrilla@gmail.com

Articles relacionats

El recorregut visual de l’SCAN d’enguany descobreix algunes de les realitats i seqüeles menys evidents dels conflictes bèl·lics dels darrers cent anys. Com si es tractés d’una investigació forense de gran magnitud, els espais de reflexió que proposa penetren el visitant a través de petites dosis de desconstrucció bèl·lica.