Mark Bradford

Mark Bradford naix al sud de Los Angeles i amb 11 anys es trasllada juntament amb la seva mare al barri de Santa Monica, on es dedica a l’art contemporani.

Caracteritzat per la seva complexitat formal, material i conceptual en capes, el seu treball explora les estructures socials i polítiques que identifiquen les comunitats marginades i els cossos de les poblacions vulnerables. Igualment essencial per al treball de Bradford és una pràctica de compromís social a través de la qual replanteja les estructures socials objectivants, aportant art i idees contemporànies a comunitats amb accés limitat a museus i institucions culturals. Principalment, és conegut per les seves pintures abstractes a gran escala creades en paper.

Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

És evident que l’art sempre ha servit per embarcar-se cap a terrenys desconeguts. Els amants d’aquests viatges tenen des del passat mes de juliol un nou punt geogràfic en els seus mapes: l’Illa del Rei, situada a la badia de Maó (Menorca), on la reputada galeria suïssa Hauser & Wirth ha obert un nou espai artístic.