Paula Vicente Puiggrós

La Paula és una persona amb una gran sensibilitat ecològica. Les seves preguntes són com les flors quan floreixen: constants i incomptables. Graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i Màster d’Arts Visuals per la Kask School of Arts de Bèlgica, ha mostrat la seva obra en diferents festivals i exposicions de Catalunya, Bèlgica i Itàlia. Actualment, resideix a Can Serrat, després d’haver guanyat la beca completa per conviure en aquesta residència artística al Bruc.

En paraules seves, actua dins l’àmbit artístic perquè és aquí on ha trobat l’espai per posar en dubte els coneixements establerts. El seu objectiu és treballar des de fora dels marcs definits per buscar un punt de vista diferent per repensar l’ordinari, allò que ja hi és. La seva pràctica artística es focalitza a preguntar-se sobre com habitem i ens relacionem amb el món i els ecosistemes que ens envolten.

Contacta amb l'artista:
paula.vicente.puiggros@gmail.com

Articles relacionats

El Festival de Creació Contemporània Embarrat de Tàrrega impulsa un any més la convocatòria Nau 18 i el Premi IEI-Embarrat 2024 per a les joves promeses de les arts plàstiques, audiovisuals o performatives.
Graduada en Belles Arts a la UB i Màster d’Arts Visuals per la Kask School of Arts de Bèlgica, l’artista Paula Puiggròs ha mostrat la seva obra en diferents festivals i exposicions de Catalunya, Bèlgica i Itàlia.