Universal Everything

Universal Everything és un col·lectiu d’artistes de mitjans, dissenyadors d’experiència i futurs creadors pioner des del 2004 en el col·lectiu creatiu de treball a distància, que permet col·laborar internacionalment amb un mínim de viatges aeris. El seu enfocament centrat en el positivisme, el públic i la vida, inspira totes les seves col·laboracions, obres d’art i prototips.

Universal Everything treballa a distància, formant equips a mida per a cada projecte de la seva xarxa global que inclou més de 60 arquitectes, enginyers, dissenyadors, directors de fotografia, animadors, músics i desenvolupadors.

La plataforma utilitza les tecnologies de visualització emergents com a llenç i pren un enfocament estilitzat i lúdic del disseny, l’arquitectura, la natura i la vida digital. Les seves experiències subverteixen la CGI cinematogràfica, les simulacions físiques i el disseny generatiu en temps real, així, creen noves formes d’imatge en moviment, interacció i espais immersius.

L’estudi realitza col·laboracions que inclouen futurs R+D amb Apple, espais immersius amb Hyundai, aplicacions audiovisuals generatives amb Radiohead i espais interactius amb Zaha Hadid Architects. Per altra banda, el projecte calcula i compensa l’ús d’energia a través de Solar-Aid i dona un percentatge dels beneficis de l’estudi als optimitzadors de caritat com GiveWell, Kiva.org i Give Directly.

Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

Ens submergim entre les bambolines virtuals de Digital Impact, una exposició virtual instal·lada al Disseny Hub Barcelona que es podrà visitar fins al 27 d’agost.
El nou i suggeridor embrió creatiu de la IA combina les últimes tecnologies amb l’enginy, la creativitat i l’atzar, al mateix temps que convida al joc i a l’experimentació artística. En aquest context, neix ‘Digital Impact’, la primera exposició purament digital del país que disposa d’un sentit ple sense dependre d’altres disciplines.