Presenta’t a la convocatòria Art Jove Creació 2024

Vilanova de Bellpuig, 1999

L’Agenda Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya presenta la Convocatòria Art Jove Creació per tal de desenvolupar 18 projectes en el marc de la Sala d’Art Jove durant l’any 2024. La convocatòria es dirigeix a les persones que estiguin interessades a desenvolupar projectes de creació, individualment o en col·lectius d’un màxim de cinc persones, residents (empadronades) a Catalunya i que tinguin entre 18 i 30 anys en el moment de presentar-hi la sol·licitud.

La convocatòria no s’adreça a una disciplina o a una tècnica concretes, sinó que apareix amb la voluntat de donar suport a la creació artística en un sentit ampli i s’hi podran presentar propostes fins al 30 d’octubre. Cada premi té una dotació econòmica de 1.500 euros, que es destinen a la recerca i/o producció dels projectes, així com la presentació pública que se’n faci, ja sigui en el marc de la programació de la mateixa Sala d’Art Jove o d’alguna de les institucions col·laboradores.

La Sala d’Art Jove disposa d’una xarxa de col·laboracions en el panorama català que permet vehicular projectes que són afins a aquests processos: l’ACVic, Centre d’Arts Contemporànies, pel que fa al suport en l’educació en art, i Lo Pati, Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, quant a la intervenció en el territori. Per una altra banda, l’entitat també rep la col·laboració d’Hangar i de La Escocesa en el suport a la producció artística i del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) en la recerca de l’art.

Per tal de participar en la convocatòria cal presentar una sol·licitud a través de l’apartat Tràmits de la Generalitat de Catalunya. Podeu consultar les bases dictades per la convocatòria aquí.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

La convocatòria d’Art Jove Curadoria, de la Sala d’Art Jove, neix de la mà de l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i amb el propòsit d’acollir un projecte a la Sala d’Art Jove durant l’any 2024.
La Sala d’Art Jove acull 15 de les 18 propostes artístiques seleccionades per aquesta convocatòria 2024 d’Art Jove Creació.
Al bell mig del cor de l’Eixample batega amb força la Sala d’Art Jove de Barcelona, un laboratori artístic que propicia la polièdrica i estreta relació entre jovent, art, cultura i investigació. L’experimentació és un tret distintiu del seu l’ADN, que els permet la connexió amb institucions, projectes culturals i educatius arreu.
M'interessa patrocinar aquesta secció