La convocatòria d’Art Jove Curadoria obre el termini per a la presentació de projectes

Igualada, 2000

El dilluns 5 de febrer es va obrir el termini d’inscripció a la convocatòria d’Art Jove Curadoria 2024, de la Sala d’Art Jove, i de la mà de l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat d’acollir un projecte a la Sala d’Art Jove durant l’any 2024 i la convocatòria romandrà activa fins al dia 15 de febrer a les 14 h.

El projecte pot ser individual o en col·lectius d’un màxim de cinc persones, empadronades a Catalunya i d’entre 18 i 35 anys en el moment de la presentació de la sol·licitud. A més, el primer premi rebrà una dotació econòmica de 3.600 €.

La beca d’Art Jove Curadoria busca proporcionar a persones i col·lectius joves un espai per a l’experimentació artística, així com fomentar la professionalització. La convocatòria vol desenvolupar dinàmiques de treball que estimulin els processos de formació dels 18 projectes seleccionats en la convocatòria d’Art Jove Creació 2024 en les etapes d’investigació, producció, difusió i presentació pública.

La Sala d’Art Jove concep la curadoria com una tasca dirigida a cuidar els processos de creació artística, així com el desenvolupament contextual. Així doncs, «curar un espai» o «curar un projecte» implica una feina d’acompanyament i escolta, i un intent per comprendre les necessitats dels creadors.

Per conèixer tots els detalls sobre la documentació necessària per a la inscripció, la comissió de valoració i els criteris de selecció, podeu accedir a aquest enllaç. En cas de dubtes, heu de dirigir-vos a través de correu electrònic a la direcció artjove.dso@gencat.cat.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Artistes relacionats

Articles relacionats

La Sala d’Art Jove acull 15 de les 18 propostes artístiques seleccionades per aquesta convocatòria 2024 d’Art Jove Creació.
L’Agenda Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya presenta la Convocatòria Art Jove Creació per tal de desenvolupar 18 projectes en el marc de la Sala d’Art Jove durant l’any 2024
Al bell mig del cor de l’Eixample batega amb força la Sala d’Art Jove de Barcelona, un laboratori artístic que propicia la polièdrica i estreta relació entre jovent, art, cultura i investigació. L’experimentació és un tret distintiu del seu l’ADN, que els permet la connexió amb institucions, projectes culturals i educatius arreu.
M'interessa patrocinar aquesta secció