SCAN 2024 presenta la convocatòria Talent Latent 

Screenshot
Igualada, 2000

El festival de fotografia internacional SCAN, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona, obre la convocatòria del programa Talent Latent 2024, el qual ofereix una plataforma per a creadors i creadores que utilitzen la fotografia com a mitjà d’expressió principal. Aquest programa permetrà a qui guanyi exposar la seva obra en la mostra central del festival, que se celebrarà al Tinglado 2 del Port de Tarragona, del 18 d’octubre al 8 de desembre. Les sol·licituds es poden presentar fins al 21 d’abril.

Enguany, el tema central del programa Talent Latent és “URBS”, amb què SCAN desafia a explorar les complexitats del creixement urbà i els seus impactes. A mesura que es converteix en una realitat la predicció que diu que dos terços de la població mundial residirà en grans ciutats a finals del segle XXI, es convida qui hi participi a reflexionar sobre les conseqüències d’aquest fenomen des de diverses perspectives com són la social, la històrica, la cultural, la urbanística i més.

Aquesta convocatòria es dirigeix a artistes de més de 18 anys de totes les nacionalitats. Els projectes poden ser fotogràfics o sèries que integrin la fotografia amb altres llenguatges creatius. Per participar-hi, cal completar una fitxa d’inscripció que inclou dades personals, una breu biografia, el títol del projecte, una explicació concisa i un fitxer ZIP amb fins a 18 fotografies de la mateixa sèrie.

Les persones seleccionades rebran una invitació per assistir a la inauguració de l’SCAN, la qual inclou: 2 nits d’allotjament a l’hotel del festival amb esmorzar, tiquet per al càtering inaugural, entrada a la trobada professional Full Contact i dinar en aquest mateix espai. A més, la persona responsable de cada sèrie fotogràfica exposada percebrà un pagament únic de 400 €, impostos inclosos.

Per obtenir més informació sobre les bases de participació, la fitxa d’inscripció o la convocatòria, consulta el web del Festival SCAN.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

SCAN Tarragona presenta una convocatòria per a la 7a edició de FULL CONTACT, que romandrà oberta fins al 26 de maig i es dirigeix a artistes emergents de la fotografia.
M'interessa patrocinar aquesta secció