SCAN Tarragona obre la convocatòria FULL CONTACT 2024

Igualada, 2000

SCAN Tarragona, el Festival Internacional de Fotografia, presenta, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona, una convocatòria per a la 7a edició de FULL CONTACT. Aquesta iniciativa es dirigeix a artistes emergents que tenen la fotografia com a mitjà d’expressió essencial i els projectes podran presentar-se fins al 26 de maig a les 23.59 h.

La setena edició de FULL CONTACT es durà a terme el 19 d’octubre del 2024, al Teatret del Port, ubicat al barri de pescadors del Serrallo, a Tarragona, on les persones seleccionades exposaran les seves obres i gaudiran d’una trobada professional. A més, comptaran amb visibilització al web del festival, una nit d’allotjament i un dinar durant l’esdeveniment, invitacions a actes inaugurals i un sopar especial.

Esdeveniment FULL CONTACT / © SCAN Tarragona

Per enriquir encara més l’experiència, s’ha convidat 25 agents del món de l’art, incloent-hi comissaris independents, equips directius d’altres festivals de fotografia, editorials i galeristes, perquè participin com a followers a FULL CONTACT. Els noms s’anunciaran durant el mes de juliol al web del festival.

Les persones que hi participin poden presentar una sèrie fotogràfica de temàtica lliure que expliqui una història, mitjançant una fitxa d’inscripció disponible a la pàgina web del festival. L’equip comissarial, compost per Frederic Montornés, comissari d’art independent, i Sonia Berger, editora de Dalpine, seleccionarà els 12 millors projectes. 

Esdeveniment FULL CONTACT / © SCAN Tarragona

La participació a FULL CONTACT implica el compromís d’assistir presencialment a l’activitat el dia 19 d’octubre. D’altra banda, és important destacar que la presentació de projectes mitjançant aquesta convocatòria no comporta cap cost d’inscripció. Accediu a l’enllaç per conèixer detalls sobre les bases de la convocatòria i la fitxa d’inscripció.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

El festival de fotografia internacional SCAN obre la convocatòria del programa Talent Latent 2024. Aquesta iniciativa es dirigeix a fotògrafs i fotògrafes de tot el món per tal que puguin participar en l’exposició central del festival.
El Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona d’enguany posa el focus en la recuperació de la imatge com a recurs per incidir en la memòria col·lectiva, la qual es difon a través del concepte Traces.
El Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona es prepara per celebrar una nova edició alhora que el seu decenni que se celebrarà a la ciutat del 13 d’octubre al 26 de febrer.
M'interessa patrocinar aquesta secció