Agnès Pe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A través de la percepció, l’enregistrament i el joc de la remescla, l’almacellenca Agnès Pe s’endinsa a escodrinyar els marges del sistema per arribar a traslladar-ne les distorsions. En aparença casual, alguns dels fragments amb què elabora la seva obra són fruit d’experiències quotidianes que, en descontextualitzar-les, es tornen peces sonores i/o audiovisuals. Amb l’obra de Pe, cal furgar en la superfície per traspassar l’evidència. Les seves pràctiques artístiques s’han pogut experimentar i, sobretot, escoltar al CA2M de Móstoles, el MACBA de Barcelona, la Panera de Lleida o la Tabakalera de Donostia, entre altres. L’artista es considera un dumper cibermèdia que promou un enfocament que desafia els gèneres tradicionals i els límits de la galeria.

Contacta amb l'artista:
agnespetomas@protonmail.com

Articles relacionats

Del 23 al 30 de setembre, el Centre d’Art La Panera celebra vint anys de presència artística amb una programació que disposa l’activitat cultural al centre i crida a la participació activa dels amants de l’art i de qualsevol persona que vulgui celebrar aquest vintenni.
Mitjançant la percepció, l’enregistrament i el joc de la remescla, l’artista Agnès Pe s’endinsa a escodrinyar els marges del sistema per arribar a traslladar-ne les seues distorsions. En aparença casuals, alguns dels fragments amb què elabora la seva obra són fruit d’experiències quotidianes.