La Panera celebra un vintenni de cultiu artístic

Vilanova de Bellpuig, 1999

Del 23 al 30 de setembre, el Centre d’Art La Panera celebra vint anys de presència artística amb una programació que disposa l’activitat cultural al centre i crida a la participació activa dels amants de l’art i de qualsevol persona que vulgui celebrar aquest vintenni.

El dissabte 23, La Panera obrirà les portes a la celebració amb una benvinguda i una presentació de l’espai cultural, a més de mostrar l’exposició en línia Col·leccionar, difondre, produir, a càrrec de Glòria Picazo, on s’exposaran les dues dècades del fons de llibres d’artista i edicions especials de La Panera. També hi haurà un vermut musical acompanyat de la música electrofotònica d’Agnès Pe amb Còclea Mix. En els actes de la tarda, tindrà lloc la presentació de Fona. Programa de llançaments fònics, a càrrec de Roc Domingo, i el concert [Framed Triggers]. The Performance, de la mà de l’artista Albert Bayona i el músic i productor Antonio Torres.

El diumenge 24 de setembre es donarà pas al taller de dibuix experimental Crea el teu propi bestiari, una activitat familiar que requereix inscripció prèvia i és a càrrec de Marc Herrero. El divendres 29, es realitzarà una altra activitat familiar on s’animarà a explorar l’art de la cal·ligrafia amb Activa la Minipanera en família. De l’ànima a la mà. Fem Cal·ligrafia, per al qual també cal inscripció prèvia.

Les activitats i la celebració culminaran el 30 de setembre amb una visita interactiva a l’exposició Afectes sònics. Art sonor i expansió de la percepció, acompanyada per Matías Rodríguez Mouriño i Christian Alonso; La imaginació xenomòrfica, una taula rodona amb Marta Piñol, Paco Chanivet i Marc Herrero; una sessió de DJ inspirada en els projectes sonors de l’exposició Afectes sònics, a càrrec de Nadie; i la presentació de la publicació Simon Contra. Misticisme tecnopop, a càrrec de Simon Contra i Christian Alonso.

Per molts anys de cultura i ànima museística!

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

Les exposicions es van posar en marxa el 28 d’octubre de 2023 al centre expositiu lleidatà, que enceta l’any amb un seguit d’activitats que mariden l’espai expositor i els debats culturals.
La Panera enguany estrena una programació que aposta un grau més en l’aspecte de qualitat artística amb un panorama d’artistes ric i divers que explora conceptes com els nous feminismes, la transexualitat i la sostenibilitat.
Mitjançant la percepció, l’enregistrament i el joc de la remescla, l’artista Agnès Pe s’endinsa a escodrinyar els marges del sistema per arribar a traslladar-ne les seues distorsions. En aparença casuals, alguns dels fragments amb què elabora la seva obra són fruit d’experiències quotidianes.
M'interessa patrocinar aquesta secció