Erik Schmitz Coll

rpt

Nascut a Alemanya i criat a la plana de Lleida, Erik Schmitz és un artista amb una formació multidisciplinària. El 2016, va obtenir la llicenciatura en Belles Arts per la UB a Barcelona, ​​on es va especialitzar principalment en escultura. Durant el seu temps a la UNAM, a Ciutat de Mèxic, també va adquirir habilitats en tècniques de gravat i estampació i va ampliar així el seu horitzó artístic.

L’any 2020, va completar els estudis com a tècnic superior en escultura aplicada a la mostra, així com en projectes i direcció d’obres de decoració, a l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega, Catalunya.

A més, ha participat activament en nombrosos festivals d’art, ha creat obres per a espais públics i ha exhibit el seu treball en exposicions col·lectives tant a la seva regió com a l’estranger. En aquest sentit, destaquen països com Algèria (Tindouf, camps de refugiats sahrauís), Suècia, Letònia, Mèxic, Sèrbia i Andorra.

La seva pràctica artística i la participació en esdeveniments internacionals subratllen el compromís amb l’art com un mitjà per connectar amb diverses audiències i cultures a tot el món.

Contacta amb l'artista:

Articles relacionats

L’Embarrat, el festival contemporani de Tàrrega, torna al Museu Trepat per celebrar l’edició d’enguany del 24 al 26 de maig.
El temps transcorregut fins ara ha organitzat les societats en unitats estereotipades, amb la qual cosa la brúixola cognitiva de les persones s’ha desenvolupat segons aquestes. Però qui som realment?