Laura Ilse Valdés

Laura Ilse Valdés es gradua l’any 1997 a l’acadèmia d’arts plàstiques San Alejandro de l’Havana, Cuba. L’any 2006 s’embarca cap a Catalunya degut a la situació conjuntural de malestar general al seu país. Camina sobre terres gironines per acabar establint-se finalment a la ciutat de Lleida, on aconsegueix crear un fort vincle emocional i artístic.

Durant una època molt dura de la seva vida, el gravat esdevé l’única vàlvula d’escapament. En l’actualitat, però, Ilse canalitza la seva obra a través de la pintura, el fotocollage, l’e-collage, el gravat, el collage, la fotografia i el dibuix. Mitjançant totes aquestes tècniques, dona forma i il·lustra el seu interior de clarobscurs.

L’artista ha exposat la seva obra a la Galeria Saramona, a més de rebre una tercera menció al concurs de gravat de la Galeria del Cercle de Belles Arts de Lleida i participar en la fira d’art contemporani Arteria de Montsó. Actualment, les obres d’Ilse surten de l’estudi un cop al mes per deixar-se veure al Mercat d’Antiguitats de Lleida.

Contacta amb l'artista:
hellodea0@gmail.com

Articles relacionats

Durant una època molt dura de la seva vida, el gravat esdevé l’única vàlvula d’escapament. En l’actualitat, però, canalitza la seva obra a través de la pintura, el fotocollage, l’e-collage, el gravat, el collage, la fotografia i el dibuix.