Lily Brik

Lily Brick

Artista gràfica que ha fet la volta al món mitjançant la tècnica de l’esprai. La seva obra mural no només representa una part intrínseca i indispensable de la seva personalitat empoderada, intuïtiva i sensible, sinó que també ens interpel·la sobre algunes qüestions socials i de gènere.

És important tenir consciència social i empatia perquè quan treballes al carrer l’obra no és només teva, sinó del món

La pintura ha estat sempre la seva forma d’expressió predilecta, una manera de comunicar allò que no pot expressar en paraules. Es defineix com una comunicadora visual que s’estableix a partir del disseny i la il·lustració. A través del seu toc artístic, les seves obres estan plenes de sensibilitat, personalitat i narrativa.

Contacta amb l'artista:
info@lily.cat

Articles relacionats

La Panera enguany estrena una programació que aposta un grau més en l’aspecte de qualitat artística amb un panorama d’artistes ric i divers que explora conceptes com els nous feminismes, la transexualitat i la sostenibilitat.
Artista gràfica que ha donat la volta al món mitjançant la tècnica de l’esprai. La seva obra mural no només representa una part intrínseca i indispensable de la seva personalitat empoderada, intuïtiva i sensible, sinó que també ens interpel·la sobre algunes qüestions socials i de gènere.