‘Tābula’, de Les Cícliques, arriba al festival Pendientes de un Hilo de Madrid

Vilanova de Bellpuig, 1999

La companyia teatral de Lleida Les Cícliques actuarà el divendres 3 de novembre al festival de titelles madrileny Pendientes de un Hilo amb la seva segona creació, Tābula. El festival, organitzat per La Tartana Teatro, va iniciar-se el passat 25 d’octubre i finalitzarà el 5 de novembre amb aquesta 7a edició, que torna a obrir les portes a artistes del panorama titellaire des del 2017.

Així doncs, les lleidatanes actuaran demà a partir de les 20.00 hores del vespre al Teatre Pradillo de Madrid. L’entrada costa un preu de 12 euros i l’espectacle té una duració de 40 minuts. L’obra representada porta la direcció de Julieta Gascón Roque, de la Cia. Zero en Conducta i pretén abordar l’amor propi a través d’un titella i el concepte de tabula rasa, que denomina «full en blanc»: qui som? Què ens fa ser? D’on venim? Totes aquestes qüestions s’explicaran a través d’un llenguatge mut, però ple de moviment, gestos i la màgia del titella com a element principal.

D’altra banda, aquesta no serà l’única ocasió per veure Les Cícliques en acció, ja que també faran parada a Bilbo els pròxims 23 i 24 de novembre en el marc del 42è Bilboko Nazioarteko Txotxongilo Jaialdia.

Tābula de Les Cícliques ©Aina Diago

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Artistes relacionats

Articles relacionats

En un esforç per impulsar la intercooperació en l’àmbit de les arts escèniques a Ponent, emergeix Marbi Singulars, un projecte que representa l’evolució del ja consolidat Marbi. Espais de Creació.
La Patricia, la Saray i la Ma són les tres fundadores i actrius de Les Cícliques, una companyia de teatre de Lleida que posa la dona al centre a través de l’expressió corporal com a canal de denúncia.
Després que la covid-19 impedís l’edició del 2020, enguany l’organització de Fira Tàrrega ha dut a terme una feina admirable habitant i habilitant nous espais per a la distribució dels espectacles.
M'interessa patrocinar aquesta secció