Les Cícliques

Des del seu naixement el 2019 a Lleida, Les Cícliques elaboren creacions artístiques en què el cos és el protagonista. Creen i investiguen a partir de diferents disciplines: interpretació, gest, dansa, cant i altres recursos escènics com els titelles i l’objecte poètic. 

La internacionalització de la companyia es deu al motor que tenen per treballar amb llenguatges artístics que arribin al màxim nombre de persones possible creant una poètica visual a través del cos com a eina universal, per eliminar així les barreres que genera el text o l’idioma. 

La companyia ha estat premiada amb un Drac d’or a millor espectacle juvenil (Fira de Titelles) i amb un premi Menina pel reconeixement com a entitat que ha destacat el seu compromís en l’erradicació de la violència de gènere.

Contacta amb l'artista:
lescicliques@gmail.com

Articles relacionats

Del Baix Camp al Segrià i de Reus a Lleida. La Patricia, la Saray i la Ma són les tres fundadores i actrius de Les Cícliques, una companyia de teatre de Lleida ciutat que posa la dona al centre a través de l’expressió corporal com a canal de denúncia.
Després que la covid-19 impedís l’edició del 2020, enguany l’organització de Fira Tàrrega ha dut a terme una feina admirable habitant i habilitant nous espais per a la distribució dels espectacles. Es (re)inicia, així, aquesta insòlita edició que té lloc durant quatre dies consecutius en un renovat espai-temps.