Les Cícliques

Des del seu naixement el 2019 a Lleida, Les Cícliques elaboren creacions artístiques on el cos és el protagonista. Creen i investiguen a partir de diferents disciplines; interpretació, gest, dansa, cant i altres recursos escènics com els titelles i l’objecte poètic

La internacionalització de la cia., es deu al motor que tenen per  treballar amb llenguatges artístics que arribin a les màximes persones possibles  creant una poètica visual a través del cos com a eina universal, eliminant les barreres que genera el text o l’idioma. 

La companyia ha estat premiada amb un Drac d’or a millor espectacle juvenil (Fira de Titelles) i amb un premi Menina pel reconeixement com a entitat que ha destacat el seu compromís en la erradicació de la violència de gènere.

lescicliques@gmail.com

Articles relacionats

Després que la covid-19 impedís l’edició del 2020, enguany l’organització de Fira Tàrrega ha dut a terme una feina admirable habitant i habilitant nous espais per a la distribució dels espectacles. Es (re)inicia, així, aquesta insòlita edició que té lloc durant quatre dies consecutius en un renovat espai-temps.
Contacta directament amb l'artista