Les Cícliques

Des del seu naixement el 2019 a Lleida, Les Cícliques elaboren creacions artístiques en què el cos és el protagonista. Creen i investiguen a partir de diferents disciplines: interpretació, gest, dansa, cant i altres recursos escènics com els titelles i l’objecte poètic. 

La internacionalització de la companyia es deu al motor que tenen per treballar amb llenguatges artístics que arribin al màxim nombre de persones possible creant una poètica visual a través del cos com a eina universal, per eliminar així les barreres que genera el text o l’idioma. 

La companyia ha estat premiada amb un Drac d’or a millor espectacle juvenil (Fira de Titelles) i amb un premi Menina pel reconeixement com a entitat que ha destacat el seu compromís en l’erradicació de la violència de gènere.

Contacta amb l'artista:
lescicliques@gmail.com

Articles relacionats

En un esforç per impulsar la intercooperació en l’àmbit de les arts escèniques a Ponent, emergeix Marbi Singulars, un projecte que representa l’evolució del ja consolidat Marbi. Espais de Creació.
La companyia teatral de Lleida Les Cícliques actuarà al festival de titelles madrileny Pendientes de un Hilo el divendres 3 de novembre, amb la seva segona creació, ‘Tābula’.
La Patricia, la Saray i la Ma són les tres fundadores i actrius de Les Cícliques, una companyia de teatre de Lleida que posa la dona al centre a través de l’expressió corporal com a canal de denúncia.
Després que la covid-19 impedís l’edició del 2020, enguany l’organització de Fira Tàrrega ha dut a terme una feina admirable habitant i habilitant nous espais per a la distribució dels espectacles.