Presenta’t a les Beques Llavor 2024

Vilanova de Bellpuig, 1999

Arriben un altre any les Beques Llavor 2024, impulsades des del Consell Comarcal del Solsonès i l’associació La Mare Cultural, per tal de premiar dos projectes culturals de la comarca solsonina amb una dotació de 1.500 euros cadascun. El període d’inscripció va començar el 2 de novembre i clourà el 2 de desembre de 2023 i s’obre a totes les persones físiques i jurídiques. En el cas de les físiques, hauran d’estar empadronades a un municipi del Solsonès, i en el cas de les jurídiques hauran de ser entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb la seu a la comarca. D’altra banda, totes les persones participants hauran de tenir com a mínim 18 anys.

Les Beques Llavor són de caràcter multidisciplinari, perquè accepten tot tipus de projectes, ja sigui musical, literari, art plàstic, art visual i/o escènic

La inscripció a les beques és pública i totalment gratuïta i s’hauran de presentar de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica del Consell Comarcal del Solsonès. Aquí podreu descarregar-ne el model de sol·licitud per tal de participar-hi i aquí podreu consultar totes les bases de la convocatòria. El jurat d’enguany, format per la consellera comarcal de cultura del Consell Comarcal del Solsonès, Sara Vilches Comelles; el president de l’associació La Mare Cultural, Joan Solé Llobet; la música Montserrat Isanta; la professora d’interpretació Maria Ariza; l’il·lustrador i escultor Josep Maria Rius; i el filòsof i escriptor Víctor Pérez, valorarà el grau d’innovació de la proposta, la qualitat artística, el currículum i la trajectòria del sol·licitant i les perspectives de futur del projecte presentat.

El veredicte de la persona mereixedora d’aquestes Beques Llavor 2024 es farà públic el 17 de gener de 2024 i, si el jurat ho creu oportú, les beques poden quedar desertes. Les persones premiades opten a un acompanyament en la producció de les obres presentades i guardonades assumint-ne la despesa mitjançant proveïdors de serveis de la comarca fins a arribar a l’import límit fixat en aquestes bases.

Subscriu-te a la revista!

Accedeix a tot el contingut exclussiu i reb el nostre butlletí puntualment amb totes les novetats abans que ningú.
Per tal d'obtenir més informació sobre les diferents modalitats de subscripció que t'oferim, fes clic al següent botó:

Articles relacionats

La Mare Cultural és una associació dedicada a impulsar la vida cultural a la regió del Solsonès. Aquest abril, dies 13 i 20, porten a escena l’obra ‘Goig’ i ‘Reimaginant Bach’.
‘Re-imaginant Bach’, del músic solsoní Gerard Flotats, i ‘Goig’, del productor musical Ramon Franch, de Llobera, s’emporten els dos premis de les Beques Llavor 2024, valorats en 1.500 euros.
M'interessa patrocinar aquesta secció