Marta Ballvé Moreno

Marta Ballvé és una artista visual i plàstica que utilitza l’art per transmetre i expressar aspectes de la seva vida personal des d’una perspectiva íntima. Utilitza l’art com una eina a través de la qual pot donar veu a les seves inquietuds i així explorar i comunicar els sentiments i els pensaments més profunds.

L’emoció és un element constant a partir del qual busca no només crear, sinó també traspassar-lo a qui contempla les seves obres. Ballvé defensa fermament la diversitat en l’art; per a ella la incorporació de diferents tècniques i enfocaments dins una mateixa obra enriqueix el procés creatiu i el resultat final.

La seva capacitat per deixar-se emportar durant el procés creatiu és una de les claus del seu èxit. Aquesta actitud oberta i receptiva permet que l’atzar i la intuïció exerceixin un paper crucial a la seva obra, que la condueix cap a moments de veritable màgia artística. El seu enfocament i la seva passió l’han convertit en una figura destacada al món de l’art contemporani.

L’artista exposa regularment a Catalunya i arreu, i la seva obra ha estat seleccionada i premiada en diverses ocasions. Durant el 2023, ha guanyat el Primer Premi Internacional d’Art Ciutat de Barcelona-AGBAR, ha rebut una menció especial al Premi de Pintura del Cercle de Belles Arts de Palma i una de les seves escultures ha estat finalista al Premi Pere Jou.

Contacta amb l'artista:
marta.ballve@hotmail.com

Articles relacionats

Dedicat a l’estudi de la mística a través de l’art, aquesta edició no deixa en absolut indiferent. La necessitat d’entendre la transcendència ha portat les persones que la impulsen a fer-se preguntes a través de l’obra i la pràctica de diferents artistes.
Quin és el misteri de l’existència? Som lliures les persones o hi ha un mapa traçat en origen, allò que anomenem destí? Descobreix-ho amb nosaltres en aquest nou número de la revista.